De Engelse bingowebsite Wink Bingo (knipoog bingo) biedt het beste van twee werelden: bingo en slots. Beide spellen kunnen met een druk op een knop gespeeld worden. Wink Bingo maakt gebruik van het netwerk van 888 (ook bekend van 888 Bingo) en heeft een grote selectie van bingo en videoautomaten. Bij het bingo zijn de kamers ingedeeld in 90 bal bingo, 75 bal bingo, Bingo Jackpots, VIP en Free. Zelfs buiten de deur kun je zonder problemen spelen. Log gewoon in en speel met de Wink Bingo mobiele app. Voor Nederlanders kun je nog alleen niet voor echt geld spelen. Zodra de online gokmarkt wordt gelegaliseerd zal dat wel mogelijk zijn.

Lobby van Wink Bingo

Wink Bingo Printscreen

370% welkomstbonus

Nieuwe spelers worden in de watten gelegd bij Wink Bingo, want deze ontvangen om precies te zijn 370% welkomstbonus. Maak de minimale storting van € 10 en krijg € 47 om mee te spelen. Hiervoor moet je je registreren bij Wink Bingo en een storting maken. Dit kan op elk gewenst moment en de bonus bedraagt maximaal € 200,-, afhankelijk van de hoogte van de storting. Dit bedrag moet 2 keer worden ingezet alvorens het van het bonussaldo naar het normale saldo wordt overgeboekt. De inzetten gelden alleen voor de bingospellen en niet voor de videoautomaten.

Free bingokamers

Het gerucht gaat dat je tot wel € 900,- kan winnen met gratis bingo en dat is waar! Als je nieuw bent bij Wink Bingo, dan heb je kans om dat bedrag te winnen zonder geld gestort te hoeven hebben. Deze no deposit aanbieding geeft nieuwelingen 3 hele dagen de kans om de engine te leren kennen en het goede gevoel te krijgen. Na registratie kun je elke dag tussen 07:00 's morgens en 22:00 's avonds deelnemen aan de gratis bingospellen. Elke 10 minuten is er een ronde, dus er is altijd iets te doen. Op het moment van het schrijven van dit artikel zijn er bijvoorbeeld 1.827 deelnemers aan de wekelijkse € 1.000 bingoronde. Gelukszoekers is misschien een betere benaming! De gratis bingokamers worden met 75 bal bingo gespeeld en de loten kosten niets. Alle jackpots worden direct na het winnen uitbetaald in loyaliteitspunten of bingo bonusgeld. Elke speler mag met maximaal 6 loten tegelijk spelen. Gedurende de dag worden de € 5 jackpotgames en 1.000 tot 2.000 loyaliteitspunten aangeboden.

Betalingsmethoden

Helaas gebruikt Wink Bingo geen iDEAL, want dat is typisch iets uit de Lage Landen. Daarentegen maakt het wel gebruik van Paypal en dat is vrij uniek. Met deze internetportemonnee kun je geld vanuit je bank overmaken naar de bingosite. Daarnaast kun je er terecht met je Mastercard, Visa, Paysafecard en Entropay.