De Hollandse bingosite Bingolot is de meest bekende en oudste bingosite van Nederland. Reeds opgericht in 2005 en de bingomachine draait nog steeds! In de jaren '90 tot en met ongeveer 2010 speelden veruit de meeste spelers bij Bingolot. De reden daarvan was dat het aanbod van bingosites erg klein was. De bingosites die er waren, bleven vaak maar kort bestaan of kregen problemen met de overheid. Inmiddels is Bingolot achterop geraakt bij andere merken, maar een vaste schare fans speelt er nog dagelijks!

Geen download, geen installatie!

De gehele bingosite kun je met slechts 1 klik van de muis bereiken. Het is gemaakt met Flash en dat betekent dat bestanden downloaden niet nodig is. Ook het installeren van bestanden is dus niet nodig. Klik en wacht een paar seconden voor het venster om te laden. De rest wijst zich vanzelf. Wil je niet verder spelen? Sluit het venster en je laptop denkt dat er niets is gebeurd en dat is ook zo! Geen achtergelaten bestanden of een tragere laptop.

Bingolot Printscreen

Bingo community 2.0

Je kunt hier bingo spelen zoals je dat nergens kan. Er wordt aangeboden om je favoriete bingospel te spelen en met je vrienden te chatten in de grootste community van Nederland. In de loop der jaren is Bingolot erg uniek geworden. Honderden bingofans spelen tegelijk bingo in meer dan 30 bingokamers in het spitsuur. Alhoewel ze zeggen dat het nog steeds groeiende is, merken wij dat het aantal steeds minder wordt. Toch krijg je er een veelzijdige ervaring voor terug.

Voor ieder wat wils bij Bingolot

Kiezen kun je uit gratis spel in daarvoor bestemde bingokamers waarbij je hele kleine geldprijzen kan winnen of loten voor een hogere prijs. Deze zijn op bepaalde tijden geopend. Zonder maar een cent te besteden kan je met een beetje geluk meedingen om leuke prijzen. Als je winsten boven een grensbedrag komen kan je uitbetalen of in de betaalde bingokamers meespelen voor nog grotere winsten. Er zijn verschillende kamers met lage, middel of hoge prijzen van bingoloten. Daarnaast verschilt het maximale aantal bingoloten per kamer.

Storten en uitbetalen

Betalingen gaan in een beveiligde omgeving. Je kunt dit doen met de telefoon door een 0909 nummer te bellen, internetportemonnee, iDEAL of PaySafe prepaid. Uitbetalingen gaan altijd per bank.